Üdvözüljök weboldalunkon!

Vásároljon egyszerűen, kényelmesen otthonából!

Trapézlemez

Áraink az áfát tartalmazzák!

Tudnivalók a T20-as trapézlemezről:

 

trapézlemezek a legtöbbször alkalmazott tetőszerkezeti elemek, amelyeket elsősorban könnyűszerkezetes házak esetében használnak fel. A trapézlemezekből több típust tartanak számon, közülük a T20-as a legkeresettebb elem, hiszen nemcsak tetőszerkezeteknél használható, hanem más építményeknél is!

T20 trapézlemezeket kifejezetten kicsi, vagy közepes építményeknél alkalmazzák, emiatt az elemek felhasználási területei rendkívül sokoldalúak, például kerítésbetétek vagy oldalfalak megvalósításához is használják.

T20 trapézlemezek nemcsak sokoldalúságuknak köszönhetik népszerűségüket, hanem egyszerű alkalmazásuknak is, könnyedén rögzíthetők, csak pár csavarra van szükség, és máris kész a tetőszerkezet, vagy az oldalfal!

Kínálatunkban strapabíró T20 trapézlemezeket találhat! A minőséget garantáljuk!

 

Miért válassza a T20-as trapézlemezt?

A tetőfedés eszközei és alapanyagai változatosak, a cserepektől a trapézlemezig többféle lehetőségből válogathat az, aki új tetőt szeretne. Miért érdemes a trapézlemezeket választani, mit tudnak, amit a többi elem nem? A trapézlemezek nem csupán tetőfedésre, de könnyűszerkezetes épületekhez, vagy homlokzatfedésre is alkalmasak!

T20 trapézlemez tartós alapanyag, ami egyúttal költséghatékony megoldást is jelent! A T20 trapézlemez ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben, nagyszerűen védi az épületet, és évtizedekig lehet rá számítani! Erősségét bordázott kialakítása adja, amivel a csapadékot is el tudja vezetni. Az igényeknek megfelelően méretre vágható, így kevés hulladékkal jár a telepítése. A T20 trapézlemez nemcsak nagyon praktikus megoldás, de változatos színeinek köszönhetően esztétikus is!


Keresendő kifejezés
Keresés típusa
Miben keressen
Összes kategória
Ft
Ft

Trapézlemez gyártás egyedi méretre, max. 6m hosszúságig!

Antikondenzációs filc bevonat +900Ft/m2 áron!

Hogy mi értelme van a filc bevonatnak?

A lemez tetők egyik tulajdonsága, hogy a külső hőmérséklet hűlésével a lemez is azonnal hűlni kezd. Ha a tető belső oldalán a levegő melegebb, és páradús, akkor a pára lecsapódik a lemez belső felületén. Ez a lecsapódás során felgyülemlett víz csepegésnek indulhat, ezzel károsítva a lemez tető alatt tároltakat, vagy akár a tető szerkezetet.
A páralecsapódás ellen lehet védekezni párazáró fóliával és antikondenzációs filc bevonattal is. 
A filc nagyjából 1,0mm vastag szövet hatású PES membrán, aminek csekély a tömege, azonban rendkívül jó a nedvszívó képessége.
Az antikondenzációs filc megakadályozza a páralecsapódást olyan környezetben, ahol a páralecsapódás megjelenhet. Amikor a páralecsapódás megkezdődik, a filc nedvszívó közegként szolgál, ami megelőzi a vízcseppek lecseppenését a tetőről. Amint a páralecsapódás megszűnik, a megfogott vízcseppek kiszáradnak a filc felületéről, ezzel újra szárazzá válva.
Az antikondenzációs filcet közvetlenül a lemeztető gyártása közben ragasztjuk rá a lemez belső felületére. A ragasztással történő applikálás hosszú időre garantálja a filc megmaradását a lemezen. 
Az antikondenzált trapézlemez, cserepeslemez alkalmazását olyan épületekben ajánljuk, ahol…
… a páralecsapódásból eredő vizesedést meg kell akadályozni,
… a párazáró fólia alkalmazása nem megoldható,
… gyors és egyszerű megoldással kívánják megoldani a páralecsapódás elleni védekezést,
… ahol megoldható a tető megfelelő szellőztetése.