Üdvözüljök weboldalunkon!

Vásároljon egyszerűen, kényelmesen otthonából!

Normál OSB 2500x1250

OSB LAPOK A LEGOLCSÓBBAN!

Európa szerte egyre többen ismerik meg az OSB lap számtalan felhasználási lehetőségét, habár a tengerentúlon még mindig sokkal nagyobb mértékben van jelen. Kiváló burkolóanyag falra, mennyezetre és padlóra egyaránt. Rugalmasságának és nagyfokú szilárdságának köszönhetően a jövő nyersanyagaként is szokták hívni.
Az OSB (Oriented Strand Board) három rétegű, irányított forgácselrendezésű speciális ragasztással készült faforgácslap, az MSZ EN 300 szerint.
Formaldehid kibocsátás: E1
Felület: Csiszolatlan
Térfogatsúly: 580-720 kg/m3
Hajlítószilárdság (típustól és vastagságtól függően): szálirányban 18-30 N/mm2, keresztirányban 9-16 N/mm2
Lapleemelő szilárdság: 0,3 N/mm2

OSB lap előnyei:

Természetes megjelenésének köszönhetően az OSB lap használatával dekoratív és egyedi látványt biztosíthatunk. Könnyen kezelhetősége, megmunkálhatósága és jó hangszigetelő képessége miatt, építőanyagként és burkolóanyagként is sokan választják. Mindezek mellett az OBS lap sokoldalúságáról, tartósságáról és környezetbarát előállításáról ismert, modern gyártástechnológiával előállított fa burkoló ill. építőanyag. Nagy szilárdságának és időjárás állóságának köszönhetően, az OSB lap ideális alapanyagként szolgál számtalan építőipari alkalmazáshoz.


7termék 17