Üdvözüljök weboldalunkon!

Vásároljon egyszerűen, kényelmesen otthonából!

OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
9 870 Ft / tábla 
8 970 Ft / tábla

OSB 15MM AKCIÓ!

OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
OSB 15MM AKCIÓ!
A 15 milliméteres vastagság már alkalmassá teszi az OSB lapokat arra, hogy külső-belső falelemekként alkalmazzuk őket, valamint hogy olyan szállítóládákat készítsünk belőlük, amelyek a rakományt hosszabb távon is képesek megóvni, így példádul tengeren túli szállítás esetén. Tábla mérete: 2500x1250 mm, 3,125m2/tábla
9
9 870 Ft / tábla 
8 970 Ft / tábla
Kezdete: 2022.10.26   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 900 Ft
Részletek
Európa szerte egyre többen ismerik meg az OSB lap számtalan felhasználási lehetőségét, habár a tengerentúlon még mindig sokkal nagyobb mértékben van jelen. Kiváló burkolóanyag falra, mennyezetre és padlóra egyaránt. Rugalmasságának és nagyfokú szilárdságának köszönhetően a jövő nyersanyagaként is szokták hívni.

OSB lap előnyei:

Természetes megjelenésének köszönhetően az OSB lap használatával dekoratív és egyedi látványt biztosíthatunk. Könnyen kezelhetősége, megmunkálhatósága és jó hangszigetelő képessége miatt, építőanyagként és burkolóanyagként is sokan választják. Mindezek mellett az OBS lap sokoldalúságáról, tartósságáról és környezetbarát előállításáról ismert, modern gyártástechnológiával előállított fa burkoló ill. építőanyag. Nagy szilárdságának és időjárás állóságának köszönhetően, az OSB lap ideális alapanyagként szolgál számtalan építőipari alkalmazáshoz.

OSB lap alkalmazása:

Magyarországon is egyre inkább kezd elterjedni az olcsóbb, gyorsabban elkészülő és komfortosabb könnyűszerkezetes építésű családi otthon. A könnyűszerkezetes családi házak legjelentősebb alapanyaga az OSB lap, melyet nemcsak az építőipar területén, hanem a belsőépítészetben és a bútorgyártás során is alkalmaznak. Divatos megoldás a bitumenes tetőzsindelyfedés, melynek hordozója is az OSB lap, a korábban szokásos deszka helyett.

OSB-3 lap:

Az általunk forgalmazott típus az OSB-3 lap, ami impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló, így például az építkezés során az eső nem tesz kárt benne. Könnyűszerkezetes házaknál, vagy már meglévő téglaépületek bővítésénél, esetleg tetőterek beépítése során is ideálisan hasznosítható OSB lap típus. Előnyei közé tartozik, hogy az idő múlásával sem vetemedik meg és akár magasabb páratartalmú körülmények között is alkalmazható. Ezeknek köszönhetően, lefestve, akár kültéri tábla, palánk is biztonsággal készíthető belőle. Fa vagy fém vázra csavarozva gyorsan, nagy szilárdságú falak alakíthatók ki, ezenkívül az OSB lap felhasználásával készült falak kívülről különféle eljárásokkal vakolhatók. Gazdasági épületek esetében, külső felületi védelemnek a festés is elégséges. Az OSB lapból készült fal belülről, gipszkartonnal, lambériával burkolható, vagy közvetlenül festhető, lakkozható.
Adatok
Gyártó
Svéd Fatelep
Cikkszám
092
Hasonló termékek