Üdvözüljök weboldalunkon!

Vásároljon egyszerűen, kényelmesen otthonából!

OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
14 480 Ft / tábla 
13 160 Ft / tábla

OSB 22MM AKCIÓ!

OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
OSB 22MM AKCIÓ!
A legvastagabb, 22 milliméteres OSB lapokból készülnek a hevederek, szerelőcsíkok, valamint előre gyártott zsalutáblákhoz is használják őket.
9
14 480 Ft / tábla 
13 160 Ft / tábla
Kezdete: 2022.10.26   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 9
Megtakarítás 1 320 Ft
Részletek
Európa szerte egyre többen ismerik meg az OSB lap számtalan felhasználási lehetőségét, habár a tengerentúlon még mindig sokkal nagyobb mértékben van jelen. Kiváló burkolóanyag falra, mennyezetre és padlóra egyaránt. Rugalmasságának és nagyfokú szilárdságának köszönhetően a jövő nyersanyagaként is szokták hívni.

OSB lap előnyei:

Természetes megjelenésének köszönhetően az OSB lap használatával dekoratív és egyedi látványt biztosíthatunk. Könnyen kezelhetősége, megmunkálhatósága és jó hangszigetelő képessége miatt, építőanyagként és burkolóanyagként is sokan választják. Mindezek mellett az OBS lap sokoldalúságáról, tartósságáról és környezetbarát előállításáról ismert, modern gyártástechnológiával előállított fa burkoló ill. építőanyag. Nagy szilárdságának és időjárás állóságának köszönhetően, az OSB lap ideális alapanyagként szolgál számtalan építőipari alkalmazáshoz.

OSB lap alkalmazása:

Magyarországon is egyre inkább kezd elterjedni az olcsóbb, gyorsabban elkészülő és komfortosabb könnyűszerkezetes építésű családi otthon. A könnyűszerkezetes családi házak legjelentősebb alapanyaga az OSB lap, melyet nemcsak az építőipar területén, hanem a belsőépítészetben és a bútorgyártás során is alkalmaznak. Divatos megoldás a bitumenes tetőzsindelyfedés, melynek hordozója is az OSB lap, a korábban szokásos deszka helyett.

OSB-3 lap:

Az általunk forgalmazott típus az OSB-3 lap, ami impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló, így például az építkezés során az eső nem tesz kárt benne. Könnyűszerkezetes házaknál, vagy már meglévő téglaépületek bővítésénél, esetleg tetőterek beépítése során is ideálisan hasznosítható OSB lap típus. Előnyei közé tartozik, hogy az idő múlásával sem vetemedik meg és akár magasabb páratartalmú körülmények között is alkalmazható. Ezeknek köszönhetően, lefestve, akár kültéri tábla, palánk is biztonsággal készíthető belőle. Fa vagy fém vázra csavarozva gyorsan, nagy szilárdságú falak alakíthatók ki, ezenkívül az OSB lap felhasználásával készült falak kívülről különféle eljárásokkal vakolhatók. Gazdasági épületek esetében, külső felületi védelemnek a festés is elégséges. Az OSB lapból készült fal belülről, gipszkartonnal, lambériával burkolható, vagy közvetlenül festhető, lakkozható.
Adatok
Gyártó
Svéd Fatelep
Cikkszám
094
Hasonló termékek